All4Kids

Butična trgovinica v starem mestnem jedru Maribora, kjer boste našli vse kar potrebujete zase in za vašega malčka. Ponujajo vam pester izbor izdelkov visoke kakovosti svetovno priznanih blagovnih znamk. Izbirate lahko med pestro ponudbo modernih, visoko kakovostnih in inoavativnih izdelkov, vse od previjalnih torb, vozičkov, poganjalčkov, pripomočkov in kakovostnih igrač za vašega malčka.

HiPP

HiPP živi ekološko kmetovanje in trajnost z namenom ustvariti in vzdrževati svet v katerem je in bo vredno živeti tudi prihodnjim generacijam. Z ekološkim kmetovanjem ima izkušnje že več kot 60 let. HiPP želi spodbujati zdravje in pozitiven razvoj dojenčkov in malčkov. Za HiPP, ekološko ni zgolj trend, ampak odnos do življenja. Danes je podjetje HiPP še vedno v družinski lasti in velja za enega največjih predelovalcev ekoloških surovin na svetu. Klasični HiPP-ovi kozarčki so tako že več kot 6 desetletij sinonim za otroško hrano na policah trgovin in so prva gosta hrana, s katero so se v svoji prehrani spoznali milijoni dojenčkov do sedaj. V zadnjem času je HiPP dobro poznan tudi po mlečnih formulah, ki prav tako temeljijo na ekološkem konceptu. Naj poudarimo, da je dojenje najboljša izbira za vašega dojenčka, če pa le to ni mogoče, pa želimo biti druga najboljša izbira.

Afrodita

Majhen dotik, velika ljubezen – Dotik je prvi stik z otrokom, naj bo popoln – naraven in nežen.

Nežne formule s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami negujejo, varujejo in razvajajo kožo dojenčkov, otrok, nosečnic ter doječih mamic. Visoke vsebnosti 100% naravnih sestavin so združili v izjemne formule, ki občutljivi otroški koži nudijo učinkovito zaščito in nadvse nežno nego. Več o Afroditi in izdelkih.

TOSAMA

Tosama je podjetje, ki izdeluje in trži izdelke za naravno higiensko in zdravstveno oskrbo ljudi, s katerimi ljudem zagotavlja izboljšano kakovost življenja v vseh življenjskih obdobjih. Tosama bo svetovno prepoznaven, inovativen in cenjen ponudnik higienskih in medicinskih pripomočkov pod lastnimi ali tujimi blagovnimi znamkami.

Srečanje trebuščkov

Zate smo pripravili nekaj izjemnega. Pridruži se nam na enem izmed naših dogodkov. Zate smo pripravili čudovite vsebine, ki jih bomo ustvarili s pomočjo STROKOVNJAKOV iz različnih področij. S teboj bomo delili samo varne in preverjene informacije. Prav tako te vabimo, da se nam pridružiš v FB zaprti skupini: (postani) PROFI STARŠ/NOSEČKA, kjer smo prav tako zbrali številne STROKOVNJAKE, ki bodo s teboj delili številne nasvete.

Future Health

Največja banka matičnih celic prisotna v Sloveniji, ki vam z osebnim pristopom in 17-letnimi izkušnjami z veseljem svetuje 24 ur na dan. Več o njihovi ponudbi si lahko preberete tukaj.

MOJA BABICA

Blagovno znamko Moja babica predstavlja Nastja Pavel, diplomirana babica, magistrica zdravstvene nege. Njen babiški cilj v življenju je vplivati na kulturo rojstva pri nas in širše. Spletna stran je namenjena laični in strokovni javnosti, za širjenje relevantnih informacij o nosečnosti, porodu, poporodnem obdobju in drugem, kar pomembno vpliva na zdravje in življenje žensk in njihovih družin. Zdrava ženska – zdrava družina!

CURAPROX

Pomena preventive pri ustnem zdravju nikoli ne moremo dovolj poudariti, zato je zmeraj pravi trenutek, da bolj resno poprimemo za zobno ščetko in druge pripomočke za ustno higieno ter svoje najmlajše motiviramo k bolj vestnemu ščetkanju. Naj nas k temu ne opomnita bolečina ali zobozdravnik!

Art Box Photography

Fotografa, ki vzameta sapo

Sabina & Elvis Hot
Družinska fotografa, ki se dopolnjujeta tako zasebno, kot poslovno. Sta bolj umetniško usmerjena, tako da inspiracijo iščeta kar v sebi in fotografija je njun prostor pod soncem, kjer dasta inspiraciji prosto pot.
Fotografiranja z njim so vedno nepozabno doživetje, saj vedno ustvarjata s srcem in dušo, kar je čutiti tudi preko njunih fotografij.
Vsak posebej je delček najinega mozaika in v čast jima je biti tudi delček vašega.

Lekobeba & Lekovita Slovenija

Izdelki kozmetične linije Lekovita in otroške kozmetične linije Lekobeba sodijo med tiste kozmetične izdelke, ki ne spreminjajo fiziologije kože, ampak kožo s hranilnimi snovmi naravnega izvora in vlago vračajo v njeno ravnovesje s spodbujanjem naravnih procesov regeneracije in zaščite.

Naša kozmetika spremlja biološki ritem procesov kože. Ne povzroča odvisnosti kože od sestavin v izdelkih in jo spodbuja k proizvajanju koži lastnih strukturnih sestavin.

Več o Lekoviti

Več o Lekobebi