Postani VIP Profi Nosečka

34.90

Dobil/-a boš podporo in nekoga, ki ti bo stal ob strani, ko ne boš vedela, če delaš prav ali če so določene nosečniške tegobe normalne. Želiš si le zdravo nosečnost in lep porod  brez negativnih posledic za otroka. Z nami je konec pretiranih skrbi.

+

Pridruži se edinstvenemu sistemu podpore pod vodstvom Profi Starš Ekipe. 

Dobila  boš podporo in znanje o nosečnosti, porodu, poporodnem obdobju zase in dojenčka, predvsem pa se boš naučila  zaupati sebi.

Imeti prečudovito nosečnost in porod niso sanje, to je nekaj kar si zasluži in lahko doživi vsaka nosečnica. Vsak par. Tudi vidva.

Če resno želiš varno nosečnost in informacije prilagojene  tebi, saj noben človek in nobeno telo ni enako, potem je naše VIP Profi nosečka članstvo pravi naslov.

Biti noseča je ena, edina in NAJBOLJŠA priložnost tudi za ranljivost in informacije, ki so preveč posplošene in velikokrat povezane s preveč posplošenimi razmišljanji laikov, ki jih podajajo kot stroko in znanje.

Z nami boš dobila srčne, varne, strokovno podkovane in ne enogledne informacije, saj naša Profi Starš ekipa sestavlja ljudi, ki so vsi strokovnjaki na svojih področjih, hkrati pa se poleg medicine in babištva ukvarjajo z Akupunkturo, Ajurvedo, naravnimi metodami zdravljenja.

Kaj dobiš:

  • suport v online skriti FB skupini, samo za VIP člane. Dokazano je, da za to, da smo uspešni in motivirani vedno potrebujemo skupino isto mislečih ljudi in nekoga, ki nam pomaga v trenutkih šibkosti;
  • tedenske ideje in recepte za zdrav obrok;
  • 1x tedensko video predavanja o vseh vprašanjih, ki jih imaš o nosečnosti in porodu ter poporodnem obdobju.
  • Enkrat mesečno klic v živo z eno izmed naših strokovnjakinj –  dr. Tino (pediatrinjo), Babico Nastjo ali Dr. Angeliko ( ginekologinjo), ki bodo odgovarjale na vaša vprašanja in vam vlivale zaupanja in moči.
  • Vaje za Fit Nosečnost;
  • Vaje Joge v nosečnosti.

 

Članstvo te bo stalo manj kot 1 kavica na dan.

Pridruži se nam za 34,90€ mesečno. Odjaviš se lahko kadarkoli. 

Bonusi, ki jih boš pridobila s čanstvom:

  • 30% popust na vsa Profi Starš predavanja in dogodke.
  • 15% popust v butični trgovinici All4Kids.

Srečna nosečnost, Srečen otrok in srečno življenje še nikoli niso  bili tako dostopni…

 

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Postani VIP Profi Nosečka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja