Postani VIP Profi Starš

37.90

Dobil/-a boš podporo in nekoga, ki ti bo stal ob strani, ko ne veš, če delaš prav, ne razumeš otrok, ne veš ali znaš postavljati meje, ne veš kako postaviti meje sočutno in brez negativnih posledic za otroka, imaš pretirane skrbi kaj bo in nenehno te je za otroka strah.

 

+
Pridruži se edinstvenemu sistemu podpore pod vodstvom dr. Tine. 

Dobil/a boš podporo in znanje o vzgoji, predvsem pa se boš naučil/-a zaupati sebi.

Tini sledi več tisoč staršev po celem svetu po svojih več kot uspešnih dveh serijah Parent  like a Pro Summitov. Njim in njihovim otrokom je pomagala spremeniti svet. Zdaj imaš to priložnost tudi ti.

Tina verjame, da je v življenju vse odvisno od tega kdo smo in kakšni smo. Od osebne sreče, notranjega miru, zadovoljstva in seveda ima to največjo vlogo pri vzgoji zdravih, srečnih in zadovoljnih otrok.

Imeti prečudovit odnos s svojim otrokom niso sanje, to je nekaj kar si zasluži in lahko živi vsak starš in otrok. Tudi vidva.

Če resno želiš transformacijo iz utrujenega, prestrašenega, nesamozavestnega starša v Profi Starša ter  postati najboljša verzija sebe kar pomeni sočutnega, mirnega, zadovoljnega, samozavestnega in neboječega starša, še ta pot nikoli ni bila bližje kot je sedaj.

Biti starš je ena, edina in NAJBOLJŠA priložnost za osebnostno rast in razvoj, ki jo dobiš v življenju.

Biti starš je transformativno…

Biti starš je naporno, dokler se upiraš temu, da res začneš delati na sebi.

Biti starš in težave, ki nastanejo, ker ne razumete otroka, njegovega obnašanja in zakaj vas posluša šele, ko kričite je vezano na to kaj se dogaja v vas.

Biti starš ni samo vzgoja otroka in to, da narediš vse samo, da bo tvoj otrok srečen, sam pa pozabiš nase. Otrok se uči z zgledom. Na koncu se bo ta cikel končal tako, da bo tudi on, ko bo odrasel nesrečen in pozabil nase.

Vse to lahko  spremeniš že zdaj. Imaš moč in samo z lastno odločitvijo pridružiti se Dr. Tininim  VIP diamantom.

VIP diamanti niso za vsakega. VIP diamanti so za tiste, ki resnično želijo spremembo v življenju, ki želijo postati PROFI. Vsak izmed nas so želi spremembe, spremembe v življenju na boljše, ampak zelo redki so tisti, ki vedo, da se spremembe ne zgodijo brez akcije, ne zgodijo čez noč in da se spremembe svojega življenja ne zgodijo s spreminjanjem drugih… ampak s seboj. Le redki so tisti, ki to vedo in si priznajo. To je peščica. To je 5% tistih, ko kasneje postanejo uspešni in razvijejo zavidanja vreden odnos z otrokom in z otrokom v sebi.

Biti Profi Starš ni vzgoja idealnega otroka, ki smo ga skreirali v glavi, ampak vzgoja otroka, ki sedi pred nami. Hkrati pa mu dovoliti, da se razvije v svoj poln avtentičen  jaz.

Biti Profi Starš ni dajati ljubezni in razumevanja samo otroku pred nami, ampak biti sočuten, ljubeč, razumevajoč tudi z otrokom V NAS.

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Postani VIP Profi Starš”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja