Knjižica PROFI STARŠ

2.95

Priročnik za PROFI STARŠEVSTVO v katerem boste našli prispevke strokovnjakov iz celotne Slovenije in se z njihovo pomočjo pripravili na čudovit porod in starševstvo.

+

Vizija Profi Starš knjižice je spreminjati svet na bolje in pomagati staršem kreirati svet v pozitivnejši luči in tega učiti tudi otroke.

Zamislite si svet, kjer živijo otroci svoje sanje tako v otroštvu kot v odrasli dobi. Vsega tega jih naučite starši. Otroci se največ, še posebej v prvih letih življenja, učijo s posnemanjem vaših podzavestnih vzorcev. Kakšen odnos imate do življenja, kakšen odnos imate do sebe, do drugih, kako se soočate s težavami in nenazadnje, ali živite v nenehnem strahu.

Prav strah je tisti, ki starše in bodoče starše naganja k iskanju hitrih rešitev in informacij na spletu, vendar ta strah ne ve in v tistem trenutku povzroča pozabljivost, da nismo vsi enaki in neke stvari lahko izgledajo na oko podobne, vzroki pa so drugačni. Strah in ne dovolj strokovnih in (ne)ozkoglednih informacij vas velikokrat delajo tarčo za ljudi, ki sicer imajo svoje izkušnje, le-te lepo zapakirajo in jih prodajajo kot strokovno znanje, ki je velikokrat zavajajoče in zaskrbljujoče. Ti “strokovnjaki” ljudi pogosto, če ne delajo kot delajo sami, držijo v strahu, da škodijo sebi ali otroku, resnica pa leži popolnoma drugje.

Zato smo na enem mestu zbrali STROKOVNJAKE z različnih področij – zdravstvene delavce z nadgrajenim znanjem o mediaciji, manifestaciji, kreiranju življenja, ajurvedi, akupunkturi, tradicionalni kitajski medicini in naravni podpori telesa.

Želimo si, da boste lahko varno, intuitivno, srečno, vendar pa vseeno strokovno in z znanostjo podprtimi informacijami dobili vse informacije na enem mestu in pomirjeno, samozavestno in zadovoljno stopali v vsak naslednji dan kot starši, ki bi si jih želel vsak otrok.

 

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Knjižica PROFI STARŠ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja